Välkommen tillbaka till vår webbplats!

 

Ett stort tack till alla som kom och besökte oss på på Stockholms Militariamässa i Solnahallen den 6:e oktober!

 

Svartkrutskällaren har funnits sedan 1991, då beläget i en källarlokal på Folkungagatan, därav namnet. Idag är det jag, Kenneth Johansson, som driver verksamheten tillsammans med Anders Johansson som är en fin vapensmed, specialiserad på mynningsladdade vapen.

 

Båda har ett gediget vapenintresse och besöker regelbundet vapenmässor runt om i Europa. Vi ställer också ut två gånger per år vid Stockolms Militariamässa.

 

Vi är speciellt intresserade av olika typer av mynningsladdade gevär, revolvrar och pistoler. Vi ställer gärna upp med konsultation inom området.

Vi har mer än 20 års erfarenhet av branschen och kan erbjuda ett brett sortiment av nytillverkade och antika svartkrutsvapen och tillbehör. På hemsidan kan du se vilken typ av vapen vi säljer och dess priser. Alla vapen finns dock ej i lager men skicka gärna en förfrågan via mail eller kontaktformuläret till höger om du vill veta mer om ett vapen eller andra tillbehör.

Du kan också besöka vår butik som finns i Stockholm. Öppettider hittar du till höger.

Vi importerar regelbundet nytillverkade och antika svartkrutsvapen från hela Europa så besök gärna vår hemsida med jämna mellanrum för att se vad vi fått in.

Alla priser är cirka priser och vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

 
loading
Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/9/4/svartkrutskallaren.com/httpd.www/mainsite/wp-content/plugins/bmo-expo/classes/theGallery.php on line 136 -->